Часникова паста – це дуже ароматний і пікантний додаток до різних салатів, м’ясних страв, борщу. Ваші страви стануть особливими, якщо додати ложку гострої пасти.
Процес приготування
Часник кладемо в чашу блендера і перебиваємо до однорідності.
Додаємо сіль, сік лимона і рослинну олію. Перебиваємо ще раз.
Викладаємо масу в чисту баночку і закриваємо кришкою. Зберігаємо пасту в холодильнику.
Порада: часник подрібнюємо тільки блендером, на тертці і за допомогою м’ясорубки, він не так дрібно, як потрібно подрібнюється.
Процес приготування
Подрібнюємо часник в чаші блендера, додаємо всі інші інгредієнти і ще раз перебиваємо масу.
Викладаємо в баночку і зберігати в холодильнику.
Порада: для довгого зберігання пасти, залийте її в баночці невеликою кількістю рослинної олії. Також вона дуже довго зберігається в морозильній камері.
Також читайте: СОУС “МАРИНАРА” НА ЗИМУ
Українська співачка Світлана Тарабарова звернулася до свого рідного міста Херсон у День його народження, який…
Відома українська акторка Наталка Денисенко вирушила на відпочинок разом зі своїм 6-річним сином Андрієм, який…
Запечені на грилі баклажани — це чудовий літній гарнір або закуска. Їх можна подавати як…
Рулет із лаваша з фаршем — це смачна і проста страва, яка ідеально підходить для…
Шоколадне печиво з карамеллю — справжня насолода для любителів солодкого. Вдале поєднання гіркого шоколаду і…
У родині відомого українського ведучого та гумориста Андрія Бєднякова сьогодні особливий день — його донька…