Нове

Часникова паста до борщу та м’яса – 2 способи приготування

Часникова паста – це дуже ароматний і пікантний додаток до різних салатів, м’ясних страв, борщу. Ваші страви стануть особливими, якщо додати ложку гострої пасти.

Для приготування 1 способом вам знадобляться такі інгредієнти:

  • часник, 250 г;
  • сіль, 1 ч. л;
  • олія, 30 мл;
  • лимонний сік, 1 ст. л.

Процес приготування

Часник кладемо в чашу блендера і перебиваємо до однорідності.

Додаємо сіль, сік лимона і рослинну олію. Перебиваємо ще раз.

Викладаємо масу в чисту баночку і закриваємо кришкою. Зберігаємо пасту в холодильнику.

Порада: часник подрібнюємо тільки блендером, на тертці і за допомогою м’ясорубки, він не так дрібно, як потрібно подрібнюється.

Для приготування 2 способом необхідні такі інгредієнти:

  • часник, 250 г;
  • сіль, 1 ч. л;
  • оцет яблучний, 1 ст. л;
  • олія, 30 мл;
  • кріп небагато.

Процес приготування

Подрібнюємо часник в чаші блендера, додаємо всі інші інгредієнти і ще раз перебиваємо масу.

Викладаємо в баночку і зберігати в холодильнику.

Порада: для довгого зберігання пасти, залийте її в баночці невеликою кількістю рослинної олії. Також вона дуже довго зберігається в морозильній камері.

Також читайте: СОУС “МАРИНАРА” НА ЗИМУ

Джерелоznaj.ua

Нове

Популярне