Зібрані з часнику стрілки добре помити і видалити жорстку частину. М’яка частина стрілки добре обламується при натисканні, а груба частина просто заламується.
Покладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу. Коли стрілки обсохнуть, довільно наріжте їх. У чашу блендера покладіть часникові стрілки, додайте сіль і рослинну олію.
Подрібніть і вийде гарна паста, смарагдового кольору. Помістіть отриману пасту в контейнер і в морозилку. Зберігається паста скільки захочеться і підходить куди тільки душа забажає.
Ця паста буде чудовою приправою до страв, прикрасою або гарніром до м’яса і риби, якщо її тушити з овочами. Так само її можна додавати в вершкове масло і різного роду намазки.
Також читайте: ПЕЧЕРИЦІ В ХРУСТКІЙ СИРНІЙ СКОРИНЦІ, СМАЖЕНІ У ФРИТЮРІ
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…