Склад:
- Часник (часникові молоді стрілки) – 500 гр.
- Сіль – 0.5 ч.л.
- Олія – 1.5 ст.л.
Процес:
Зібрані з часнику стрілки добре помити і видалити жорстку частину. М’яка частина стрілки добре обламується при натисканні, а груба частина просто заламується.
Покладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайву вологу. Коли стрілки обсохнуть, довільно наріжте їх. У чашу блендера покладіть часникові стрілки, додайте сіль і рослинну олію.
Подрібніть і вийде гарна паста, смарагдового кольору. Помістіть отриману пасту в контейнер і в морозилку. Зберігається паста скільки захочеться і підходить куди тільки душа забажає.
Ця паста буде чудовою приправою до страв, прикрасою або гарніром до м’яса і риби, якщо її тушити з овочами. Так само її можна додавати в вершкове масло і різного роду намазки.
Також читайте: ПЕЧЕРИЦІ В ХРУСТКІЙ СИРНІЙ СКОРИНЦІ, СМАЖЕНІ У ФРИТЮРІ
Сподобалася стаття, ставте лайк і підписуйтесь на нашу групу у фейсбук. Попереду вас чекає багато цікавої і корисної інформації для краси і здоров’я.