Чахохбілі з курки ні для кого не секрет, що чахохбілі це блюдо грузинської кухні, причому дуже відоме і при цьому всіма улюблене. Раніше готували його тільки з фазанів, але в наш час для приготування дуже часто використовують м’ясо курки або баранину. Якщо ви не знаєте як приготувати чахохбілі, то мій рецепт вам допоможе в цьому. Насправді все дуже просто, треба знати кілька секретів і ваше блюдо буде чудовим. Використовувати в приготуванні найкраще стегна і гомілки курки, це дуже вдале і найсмачніше м’ясо для чахохбілі. По-перше, обсмажувати м’ясо треба на сухій сковороді, ніякого жиру або олії. По-друге, обов’язкове тушкування курки в томатах і додавання великої кількість цибулі, часнику і ароматних трав. Ось ці два основних правила допоможуть вам приготувати дуже смачне, ароматне і апетитне чахохбілі з курки. До речі, воно по праву може займати гідне місце на святковому столі, ваші гості не залишаться байдужими.
Складові
Приготування
Смачного.
Також читайте: НІЖНЕ ТА СОКОВИТЕ М’ЯСО У ФОЛЬЗІ
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…