Подаю його як на святковий стіл, так і просто у будні. Начебто без вишукувань, але такий смачний! Мої гості завжди з’їдають його першим – салат ніколи не лишається.
Інгредієнти:
Приготування:
Макарони відварюємо (згідно з інструкцією), промиваємо і відправляємо у велику ємність.
Викладаємо консервованого тунця. Зелену цибулю нарізаємо дрібно і відправляємо в ємність до інших інгредієнтів. Петрушку подрібнюємо і відправляємо в ємність.
Помідори Черрі розрізаємо на чотири частини та відправляємо у салат. Ретельно розмішуємо всі зібрані інгредієнти та заправляємо салат на свій смак.
Вдалого Вам приготування та чудового настрою! Готуйте з любов’ю, і у вас обов’язково все вийде.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…