Курячі котлетки з капустою, приготовлені в духовці виходять соковиті та дуже смачні.
Ніхто й не зрозуміє, що котлетки виготовлені з капусти. У котлетах вона не відчувається.
Такі котлети подобаються як дорослим, так і діткам.
Приготувати їх дуже легко. Котлети чудово підійдуть для сімейної вечері.
Інгредієнти:
- капуста – 250-300 г
- курячий фарш (або будь-який) – 150-200 г
- цибуля – 1 шт
- яйце – 1-2 шт
- сметана або майонез – 2 ст.л.
- борошно – 2-3 ст. л.
- сода – 0,5 ч.л.
- сіль, перець, улюблені спеції за смаком
- олія – 3-4 ст.л.
- вершкове масло – 30 г
- зелень.
Приготування:
Дуже тонко нашаткувати капусту. Цибулю тонко нарізати півкільцями. Капусту та цибулю перекласти в глибоку миску і залити окропом. Відставити убік на 2-3 хвилини.
Потім капусту з цибулею відкинути на друшляк, щоб стекла вся вода. Перекласти у зручну ємність.
До капусти з цибулею викласти фарш та зелень, вбити яйце, додати сметану чи майонез, всипати борошно, соду, сіль, перець та улюблені спеції.
Все добре перемішати.
Деко застелити пергаментним папером або змастити олією.
З отриманого фаршу сформувати котлетки і викласти їх на деко.
Деко з котлетками поставити в розігріту духовку до 180 ° С і запікати 30-40 хвилин до золотистості. Орієнтуватися за своєю духовкою. Готові котлетки змастити вершковим маслом.
Перед подачею на стіл прикрасити зеленню та подавати з улюбленим соусом. Котлетки вийшли дуже соковиті, м’які та смачні.