Такий рецепт завжди рятує, коли немає часу довго займатись приготуванням. Виходить апетитно, ситно і надзвичайно смачно.
Інгредієнти:
Приготування:
Цибулину нарізаємо на кубики. Гриби (у мене печериці) нарізаємо на шматочки.
На гарячу сковорідку наливаємо олію, викладаємо обсмажувати цибулю (обсмажуємо до золотистого кольору).
До обсмаженої цибулі додаємо гриби і смажимо 2-3 хвилини. Додаємо сіль, перець та перемішуємо. Потім додаємо сметану або вершки будь-якої жирності, перемішуємо. Залишаємо на 3-4 хвилини та вимикаємо вогонь.
Картопля в мундирі очищаємо та нарізаємо кубиками.
Беремо форму для запікання, викладаємо картоплю, розрівнюємо. Зверху викладаємо невеликі шматочки вершкового масла і трохи солимо. Далі викладаємо консервовані ананаси, за бажанням посипаємо пластівцями гострого перцю.
Зверху викладаємо обсмажені грибочки та розподіляємо рівним шаром.
Натираємо на великій терці сир і викладаємо зверху на гриби. Відправляємо у розігріту духовку до 200 градусів – на 20 хвилин.
Смачного!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…