Ось так можна обіграти улюблений багатьма смак грибного жульєну.
Інгредієнти:
Час приготування – 30 хвилин.
Приготування:
Подаємо гарячими. Хлібець знизу хрумтить, сирок розплавився, а всередині ніжні грибочки. Смакота!
Також читайте: НІЖНИЙ ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ “ХМАРКА”. ГОТУЮ ВСЮ ОСІНЬ!
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…