Ось так можна обіграти улюблений багатьма смак грибного жульєну.
Інгредієнти:
- Хліб – 10 шматочків (будь-який);
- Печериці свіжі – 400 г.;
- Цибуля – 1 шт.;
- Сметана – 1 ст. ложка;
- Сир твердий – 100 г.;
- Сіль-перець — на свій смак;
- Олія – 1 ст. ложка;
Час приготування – 30 хвилин.
Приготування:
- Гриби помити, обсушити та порізати не дуже велико.
- На сковороді з краплею олії засмажити їх хвилин 10.
- Додати кубики цибулі.
- Коли рідина від грибів випарується, покласти повну ложку з гіркою сметани.
- Готувати 5 хвилин.
- Потім посипати тертий сир. Близько столової ложки. Посолити-поперчити. Можна додати кріп.
- Відразу погасити газ. На шматочки хліба розподілити начинку, поки вона не охолола.
- Кожен бутерброд посипати залишками сиру.
- Деко попередньо змастити олією. У розігрітому до 190 ° C духовці запекти бутербродний Жульєн хвилин 10.
Подаємо гарячими. Хлібець знизу хрумтить, сирок розплавився, а всередині ніжні грибочки. Смакота!
Також читайте: НІЖНИЙ ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ “ХМАРКА”. ГОТУЮ ВСЮ ОСІНЬ!