Зараз майже у кожній кондитерській можна знайти ці популярні булочки з корицею. Я не купую їх, а готую сама вдома.
Приготувати їх зовсім не складно, ще й вся родина буде дякувати вам за цю смакоту, та й бонусом аромат свіжої випічки та кориці на весь будинок.
Інгредієнти:
Для тіста
Для начинки
Для крему
Приготування:
Готуємо тісто. У молоці розчиняємо вершкове масло, 3 столові ложки цукру і сіль. У кухлі розчиняємо теплу воду, 1 столову ложку цукру та дріжджі. Коли з’явиться шапка, з’єднуємо молочно-олійну суміш із дріжджами.
Додаємо яйця та збиваємо до однорідності.
Додаємо поступово просіяне борошно, додавши першу склянку добре збиваємо, потім вводимо борошно, що залишилося, і замішуємо тісто. Забираємо тісто у тепле місце на годину.
Ділимо тісто на 3 частини. Розкочуємо спочатку першу частину в коло, змащуємо її розтопленим вершковим маслом, потім посипаємо цукром із корицею.
Скочуємо тісто в рулет і розрізаємо на булочки. Викладаємо на лист і накриваємо рушником на 15 хвилин.
Випікаємо при 180 градусах 30 хвилин. Поки булочки випікаються, змішуємо сир, вершки та цукрову пудру, добре збиваємо до однорідності. Готові булочки рясно змащуємо кремом і подаємо до столу.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…