Як десерт на сніданок або полудень спробуйте приготувати солодкі хрусткі палички. На смак вони нагадують усіма улюблений хмиз або вертуни. Для приготування нам знадобиться мінімум інгредієнтів: окріп, борошно, трохи солі, цукор та олія для смаження. Усього за кілька хвилин у вас буде ціла тарілка хрумких апетитних паличок. Їх можна доповнити цукровою пудрою, улюбленим джемом, розтопленим шоколадом чи нутеллою.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибокому посуді з’єднайте просіяне пшеничне борошно, сіль і цукровий пісок.
Акуратно влийте в суху суміш окропу.
Перемішайте ложкою тісто. Коли воно трохи охолоне, замісіть м’яке еластичне тісто.
За допомогою качалки розкачайте тісто в прямокутний пласт завтовшки 2-3 мм. Фігурним ножем розріжте тісто на смужки товщиною 2-3 см довжиною близько 10 см.
Налийте в сковороду олію, зачекайте, поки вона розігріється. Акуратно опустіть смужки тіста в розігріту олію.
Обсмажуйте хрусткі палички на середньому вогні до рум’яного відтінку з двох боків.
Готовий хмиз викладіть на тарілку, застелену паперовими рушниками, щоб прибрати зайву олію.
Коли палички охолонуть до кімнатної температури, прикрасьте їх цукровою пудрою та подавайте з чаєм чи кавою.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…