Пропоную рецепт дуже смачного та ніжного бісквітного рулету з сирним кремом – смачніше за будь-який торт! Такий рулет сподобається всім. Рецепт бюджетний і дуже простий, який вийде у всіх!)) Обов’язково приготуйте, не пошкодуєте!
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Просочення:
Приготування:
Духовку ставимо розігріватись на 180 градусів, оскільки тісто ми приготуємо швидко, а бісквітне тісто після замісу потрібно одразу відправляти випікатися.
У миску розбиваємо яйця, додаємо щіпку солі та збиваємо міксером 1 хвилину.
Тепер додаємо цукор, щіпку ваніліну і збиваємо в пухку повітряну масу. Маса повинна побіліти і добре збільшитись у розмірах. На це потрібно 7-10 хвилин, залежить від потужності міксера.
Потім тонким струмком вливаємо рослинну олію, продовжуючи збивати міксером на найнижчій швидкості, або просто акуратно втручаємо масло в яйця вінчиком.
Борошно змішуємо з 1/3 ч.л. розпушувача і в кілька прийомів просіюємо до збитих яєць, акуратно перемішуючи вінчиком рухами знизу вгору, щоб збереглася вся легкість тіста.
Готове тісто має вийти повітряним!
Тісто викладаємо на лист, застелений пергаментним папером. Якщо в якості свого пергаменту ви не впевнені, краще змастити його олією. Тісто розрівнюємо лопаткою.
Випікаємо бісквіт у розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 10 хвилин.
Готовий корж перевертаємо на інший аркуш пергаменту і знімаємо папір, на якому він випікався.
Бісквіт можна накрити рушником, щоб він не підсихав, поки ми готуватимемо крем, або згорнути в рулет. Поки корж остигає, займемося кремом. Всі інгредієнти для крему повинні бути кімнатної температури, щоб вони краще з’єднувалися один з одним.
Для крему змішуємо в мисці, сир, сметану та цукрову пудру. Пробиваємо всю масу блендером, щоб сир став ніжнішим і не відчувалися крупинки. Можна взяти пастоподібний сир або протерти його через сито, тоді блендер не знадобиться.
В окрему миску викладаємо розм’якшене вершкове масло і збиваємо міксером 2-3 хвилини до пишності.
Тепер до олії додаємо по 1 ст.л. сирної маси і продовжуємо збивати міксером після кожного додавання. У результаті повинен вийти повітряний, пишний, ніжний та однорідний крем. Він дуже смачний! Такий крем можна використовувати для прошарку тортів і наповнювати ним еклери. Після охолодження крем стане щільнішим.
У крем за бажанням додаємо ягоди, фрукти чи джем. Я додаю 1 ст. л джему, що крем набув приємного рожевого кольору.
Остиглий бісквіт просочуємо молоком (просочити можна вершками, соком або сиропом).
Викладаємо крем на корж і розподіляємо рівним шаром. З боку, де згортатимемо рулет, можна крему залишити побільше.
Тепер щільно згортаємо у рулет.
Готовий рулет прибираємо в холодильник на 2 години, щоб він просочився та стабілізувався крем.
Охолоджений рулет можна прикрасити зверху розтопленим шоколадом.
Наш Рулет-Торт готовий!
Він настільки ніжний та смачний, з легким сирним кремом та ягідною ноткою. Описати неможливо, треба куштувати! Він просто божественний!)
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…