Рецепти

Бісквіт з сирним кремом і консервованими фруктами

Бісквіт з сирним кремом і консервованими фруктами.

Бісквіт:

  • 5 яєць
  • 1 ст. цукру
  • 1 ст. борошна
  • 1 ч.л. тертої цедри лимона.

Крем:

  • 20 г желатину
  • 150 мл. води
  • 300 гр. сиру 9%
  • 250 мл. вершків
  • консервовані фрукти, будь-які
  • 5 ст. ложок цукрової пудри

Білки збити до твердих піків, по одному ввести жовтки, добре збити. Частинами додати борошно і добре перемішати, додати цедру лимона. Вилити тісто в роз`ємну форму, застелену папером. Випікати 30-35 хвилин при температурі 190 градусів. Дістати бісквіт і залишити до повного охолодження. Потім розрізати на 2 коржі.

Крем

Желатин замочити у воді, сир змішати з вершками, цукровою пудрою і добре збити в блендері. Додати фрукти і перемішати. Один корж покласти в роз`ємну форму, зверху викласти сирну масу і накрити другим коржем., Поставити в холодильник на 6 годин. Потім посипати цукровою пудрою. Дуже смачно Приємного апетиту!

Також читайте: ЯГІДНИЙ КЕКС З ВІВСЯНИМИ ПЛАСТІВЦЯМИ. ГОТУЄМО РАЗОМ!

Останні новини

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…

MELOVIN розповів про освідчення коханій

Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…

Смачний грушевий торт з лимонним кремом

Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…

Смачне пряне імбирне печиво

Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…

Смачний рецепт плову

Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…

Наталка Денисенко різко висловилась, щодо зрадниці Галини Безрук

Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…