Бісквіт з сирним кремом і консервованими фруктами.
Бісквіт:
Крем:
Білки збити до твердих піків, по одному ввести жовтки, добре збити. Частинами додати борошно і добре перемішати, додати цедру лимона. Вилити тісто в роз`ємну форму, застелену папером. Випікати 30-35 хвилин при температурі 190 градусів. Дістати бісквіт і залишити до повного охолодження. Потім розрізати на 2 коржі.
Крем
Желатин замочити у воді, сир змішати з вершками, цукровою пудрою і добре збити в блендері. Додати фрукти і перемішати. Один корж покласти в роз`ємну форму, зверху викласти сирну масу і накрити другим коржем., Поставити в холодильник на 6 годин. Потім посипати цукровою пудрою. Дуже смачно Приємного апетиту!
Також читайте: ЯГІДНИЙ КЕКС З ВІВСЯНИМИ ПЛАСТІВЦЯМИ. ГОТУЄМО РАЗОМ!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…