Нове

Бісквіт з сирним кремом і консервованими фруктами

Бісквіт з сирним кремом і консервованими фруктами.

Бісквіт:

  • 5 яєць
  • 1 ст. цукру
  • 1 ст. борошна
  • 1 ч.л. тертої цедри лимона.

Крем:

  • 20 г желатину
  • 150 мл. води
  • 300 гр. сиру 9%
  • 250 мл. вершків
  • консервовані фрукти, будь-які
  • 5 ст. ложок цукрової пудри

Білки збити до твердих піків, по одному ввести жовтки, добре збити. Частинами додати борошно і добре перемішати, додати цедру лимона. Вилити тісто в роз`ємну форму, застелену папером. Випікати 30-35 хвилин при температурі 190 градусів. Дістати бісквіт і залишити до повного охолодження. Потім розрізати на 2 коржі.

Крем

Желатин замочити у воді, сир змішати з вершками, цукровою пудрою і добре збити в блендері. Додати фрукти і перемішати. Один корж покласти в роз`ємну форму, зверху викласти сирну масу і накрити другим коржем., Поставити в холодильник на 6 годин. Потім посипати цукровою пудрою. Дуже смачно Приємного апетиту!

Також читайте: ЯГІДНИЙ КЕКС З ВІВСЯНИМИ ПЛАСТІВЦЯМИ. ГОТУЄМО РАЗОМ!

Джерелоzdorfaq

Нове

Популярне