Бісквіт з сирним кремом і консервованими фруктами.
Бісквіт:
- 5 яєць
- 1 ст. цукру
- 1 ст. борошна
- 1 ч.л. тертої цедри лимона.
Крем:
- 20 г желатину
- 150 мл. води
- 300 гр. сиру 9%
- 250 мл. вершків
- консервовані фрукти, будь-які
- 5 ст. ложок цукрової пудри
Білки збити до твердих піків, по одному ввести жовтки, добре збити. Частинами додати борошно і добре перемішати, додати цедру лимона. Вилити тісто в роз`ємну форму, застелену папером. Випікати 30-35 хвилин при температурі 190 градусів. Дістати бісквіт і залишити до повного охолодження. Потім розрізати на 2 коржі.
Крем
Желатин замочити у воді, сир змішати з вершками, цукровою пудрою і добре збити в блендері. Додати фрукти і перемішати. Один корж покласти в роз`ємну форму, зверху викласти сирну масу і накрити другим коржем., Поставити в холодильник на 6 годин. Потім посипати цукровою пудрою. Дуже смачно Приємного апетиту!
Також читайте: ЯГІДНИЙ КЕКС З ВІВСЯНИМИ ПЛАСТІВЦЯМИ. ГОТУЄМО РАЗОМ!