Супер вершковий, ніжний і просто пиріг, що тане в роті, з яблук! Готується буквально за лічені хвилини, без метушні та клопоту. Виходить більше яблук та менше тіста! Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоке блюдце вливаємо яйця, додаємо сіль та збиваємо міксером.
Насипаємо цукровий пісок, ванільний цукор і ретельно збиваємо до утворення піни.
Наливаємо молока, топлене вершкове масло, натираємо на тертці цедру лимона і добре розмішуємо міксером.
Всипаємо пшеничне борошно і перемішуємо міксером.
Яблука очищаємо від шкірки та нарізаємо тонкими скибочками за допомогою терки. Поливаємо яблука соком лимона та розмішуємо.
У тісто додаємо розпушувач, перемішуємо та викладаємо яблука. Добре перемішуємо. Форму 18 см застилаємо пергаментом, змащуємо олією та присипаємо борошном. Заповнюємо форму підготовленим тістом.
Відправляємо випікатися на 45-50 хв, за температури 180 градусів.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…