Сьогодні поспішаю поділитися з Вами рецептом неймовірного шоколадного манника! Готується швидко та просто, без яєць та молочних продуктів. Так смачно, що не передати словами! Я його навіть гостям до чаю подаю.
Інгредієнти:
тісто
глазур
Приготування:
У чашку великого розміру висипаємо цукровий пісок, манну крупу, заливаємо холодною водою і добре перемішуємо до однорідності. Залишаємо постояти на 20-30 хвилин (щоб набрякла манна крупа).
Потім додаємо ванілін, сіль, какао-порошок і знову добре перемішуємо. Виливаємо олію і ще раз перемішуємо.
Додаємо просіяне борошно, розпушувач (можна замінити на соду) і перемішуємо.
Викладаємо тісто у форму для випічки та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо до сухої шпажки.
У сотейник висипаємо цукровий пісок, вливаємо олію, воду і перемішуємо. Проварюємо на плиті протягом однієї хвилини. Даємо трохи охолонути і поливаємо пиріг.
У мене глазур була тепла, тому вийшли патьоки.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…