Сьогодні хочу запропонувати Вам простий рецепт смачного печива на сметанці. Склад із трьох інгредієнтів – без борошна, олії та всього за п’ять хвилин роботи. Виходить м’яким, розсипчастим і ніжним.
Інгредієнти:
Приготування:
У блюдо великого розміру викладаємо сметану, насипаємо цукрового піску, солі, ванільного цукру і добре перемішуємо за допомогою вінчика до однорідної консистенції.
Насипаємо в кілька заходів борошна, розпушувача і добре перемішуємо, формуємо тісто.
Ділимо на шматочки (приблизно по 40-50 грам) і кладемо на лист, застелений пергаментним папером. Ставимо запікатись на двадцять-двадцять п’ять хвилин при темпері 180 градусів.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…