Такий шоколадний десерт готую часто до чаю – швидко, просто, а смак просто приголомшливий! Легкий, незвичайний рецепт, доступний кожному. Результат просто чудовий – обов’язково спробуйте!
Інгредієнти:
Приготування:
У велику тарілку висипаємо темний шоколад, виливаємо вершки (для збивання) і ставимо в мікрохвильову піч до закипання.
Висипаємо цукровий пісок та ретельно розмішуємо. Виливаємо яєчні жовтки та розмішуємо.
У хліба для тостів зрізаємо скоринки та перекладаємо у формочки для кексів. Притискаємо дно.
Заливаємо підготовленою шоколадною масою та відправляємо у розігріту до ста п’ятдесяти градусів духовку – на двадцять хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…