Такий шоколадний десерт готую часто до чаю – швидко, просто, а смак просто приголомшливий! Легкий, незвичайний рецепт, доступний кожному. Результат просто чудовий – обов’язково спробуйте!
Інгредієнти:
- Темний шоколад – 140 г
- Вершки для збивання (38% жирності) – 160 г
- Цукровий пісок – 20 г
- Жовтки яєчні – 2 штуки
- Хліб для тостів – 6 штук
Приготування:
У велику тарілку висипаємо темний шоколад, виливаємо вершки (для збивання) і ставимо в мікрохвильову піч до закипання.
Висипаємо цукровий пісок та ретельно розмішуємо. Виливаємо яєчні жовтки та розмішуємо.
У хліба для тостів зрізаємо скоринки та перекладаємо у формочки для кексів. Притискаємо дно.
Заливаємо підготовленою шоколадною масою та відправляємо у розігріту до ста п’ятдесяти градусів духовку – на двадцять хвилин.
Смачного!