Новорічний торт – ніжний, немов тане в роті і дуже смачний! Готується без особливих зусиль і великих витрат. Готую його на всі свята!
Інгредієнти:
Лимонний крем
Безе
Крем
Приготування:
Яйця збиваємо міксером, підсипаючи цукор. Просіюємо борошно, змішане з розпушувачем і перемішуємо вінчиком.
У каструлю кладемо вершкове масло і вливаємо молоко. Варимо до розплавлення масла.
Вливаємо в яєчну суміш і перемішуємо. Вливаємо тісто у форму 18 см і запікаємо 35 хв при 170 град.
Розрізаємо корж на три частини.
У каструлю вливаємо яйця, всипаємо цукор, кукурудзяний крохмаль, вливаємо сік лимонний, воду, додаємо лимонну цедру і перемішуємо.
Ставимо на слабкий вогонь варимо до загусання. Кладемо вершкове масло, перемішуємо і покриваємо плівкою.
У чистій мисці збиваємо яєчні білки, підсипаючи цукор. Додаємо цукрову пудру. Кукурудзяний крохмаль і перемішуємо.
Кладемо в кондитерський мішок. Видавлюємо на лист з пергаментом і запікаємо 60 хв, при 100 град.
У чисту миску кладемо сметану, згущене молоко, збиваємо міксером, підливаючи сік лимона.
У форму кладемо корж і змащуємо кремом. Кладемо другий корж і видавлюємо через конд.мішок лимонний крем.
Кладемо третій корж і змащуємо кремом. Накриваємо та ставимо в холодильник на 4 години.
Зверху прикрашаємо лимонним кремом та безе.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…