Сьогодні пропоную Вам рецепт найсмачнішого десерту із найпростіших продуктів. Готується швидко, без борошна, духовки та молочних продуктів. Виходить незвичайно, красиво та дуже смачно!
Інгредієнти:
- Яблука – 500 г
- Цукрового піску – 2 столові ложки
- Вершкового масла – 20 г
- Темного шоколаду – 50 г
- Печиво – 200 г
- Горіхів – 80 г
- Свіжих фініків – 10 штук
- Кокосової стружки – 20 г
Приготування:
Яблука очищаємо від шкірки, натираємо на великій тертці та перекладаємо на суху сковорідку.
Посипаємо яблука цукровим піском і добре розмішуємо.
Додаємо шматок вершкового масла, ставимо на вогонь і готуємо до розплавлення вершкового масла.
Додаємо часточки чорного шоколаду і готуємо до розплавлення шоколаду.
Печиво кришимо руками (велика крихта).
Викладаємо шоколадно-яблучну масу добре розмішуємо. Горіхи подрібнюємо зручним способом та висипаємо в основну масу.
Додаємо фініки (заздалегідь прибравши кісточки) і ретельно розмішуємо.
З маси формуємо кульки.
Обвалюємо в кокосовій стружці, викладаємо на блюдо і тримаємо в холодильнику до застигання.
Смачного!