Дуже смачний та легкий у приготуванні торт із найдоступніших продуктів! Шоколадний торт виходить ніжний, вологий – шматочок буквально тане в роті! Жодних ваг і міксера – все дуже просто.
Інгредієнти:
бісквіт
крем
Приготування:
У чашку вбиваємо яйця, всипаємо сіль, цукровий пісок і змішуємо вінчиком.
Додаємо кефір, олію та перемішуємо.
Просіюємо борошно з какао-порошком і содою, все добре перемішуємо.
Форму 20 см застилаємо пергаментом та виливаємо шоколадне тісто. Випікаємо 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
Розрізаємо на три коржі (зрізавши трохи верхівку для подальшої крихти).
У миску викладаємо згущене молоко, вливаємо лимонний сік і добре перемішуємо.
Викладаємо сметану та перемішуємо.
У форму викладаємо один корж, зверху змащуємо кремом. Потім кладемо другий корж, крем, знову корж, змащуємо все кремом і посипаємо крихтою. Дати просочитися в холодильнику кілька годин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…