Дуже смачний та легкий у приготуванні торт із найдоступніших продуктів! Шоколадний торт виходить ніжний, вологий – шматочок буквально тане в роті! Жодних ваг і міксера – все дуже просто.
Інгредієнти:
бісквіт
крем
Приготування:
У чашку вбиваємо яйця, всипаємо сіль, цукровий пісок і змішуємо вінчиком.
Додаємо кефір, олію та перемішуємо.
Просіюємо борошно з какао-порошком і содою, все добре перемішуємо.
Форму 20 см застилаємо пергаментом та виливаємо шоколадне тісто. Випікаємо 30-35 хвилин при температурі 180 градусів.
Розрізаємо на три коржі (зрізавши трохи верхівку для подальшої крихти).
У миску викладаємо згущене молоко, вливаємо лимонний сік і добре перемішуємо.
Викладаємо сметану та перемішуємо.
У форму викладаємо один корж, зверху змащуємо кремом. Потім кладемо другий корж, крем, знову корж, змащуємо все кремом і посипаємо крихтою. Дати просочитися в холодильнику кілька годин.
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…