Рулет з лаваша з фаршем – це смачна і ситна страва, яка сподобається всім, хто любить м’ясні страви. Коли рулет готується в духовці, його аромат наповнює всю кухню, а золотиста скоринка робить страву ще більш апетитною. Його можна подати як основну страву на вечерю чи обід, а також на святковий стіл чи перекушування у будь-який час дня.
Інгредієнти:
Змастити:
Приготування:
Цибулю обсмажуємо на олії до прозорого стану.
400 грамів печериць нарізаємо, додаємо до цибулі і смажимо до випаровування рідини.
Додаємо сіль, перець за смаком, перемішуємо та знімаємо з вогню.
У курячий фарш додаємо яйце, сіль, перець до смаку і перемішуємо.
До фаршу додаємо зелену цибулю та перемішуємо.
На лаваш викладаємо фарш і поступово його розподіляємо.
Зверху викладаємо гриби із цибулею.
Зверху посипаємо натертим сиром.
Згортаємо рулет і перекладаємо на лист на папір для випічки.
З’єднуємо яйце з кефіром та змащуємо рулет.
Відправляємо в духовку на 45 хвилин при 180°С.
Рулет готовий. Нарізаємо та їмо! Він виходить неймовірно ніжним і дуже смачним.
Такий рулет можна приготувати не лише на вечерю, а й подати на святковий стіл.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…