Рулет з лаваша з фаршем – це смачна і ситна страва, яка сподобається всім, хто любить м’ясні страви. Коли рулет готується в духовці, його аромат наповнює всю кухню, а золотиста скоринка робить страву ще більш апетитною. Його можна подати як основну страву на вечерю чи обід, а також на святковий стіл чи перекушування у будь-який час дня.
Інгредієнти:
- Курячий фарш – 700 г
- Лаваш – 200 г
- Цибуля – 1 шт.
- Шампіньйонів – 400 г
- Зелена цибуля – 20 г
- Сир – 100 г
- Яйце – 1 шт.
- Сіль, перець – за смаком
- Рослинна олія – для смаження
Змастити:
- Яйце – 1 шт.
- Кефір – 1 ст.л.
Приготування:
Цибулю обсмажуємо на олії до прозорого стану.
400 грамів печериць нарізаємо, додаємо до цибулі і смажимо до випаровування рідини.
Додаємо сіль, перець за смаком, перемішуємо та знімаємо з вогню.
У курячий фарш додаємо яйце, сіль, перець до смаку і перемішуємо.
До фаршу додаємо зелену цибулю та перемішуємо.
На лаваш викладаємо фарш і поступово його розподіляємо.
Зверху викладаємо гриби із цибулею.
Зверху посипаємо натертим сиром.
Згортаємо рулет і перекладаємо на лист на папір для випічки.
З’єднуємо яйце з кефіром та змащуємо рулет.
Відправляємо в духовку на 45 хвилин при 180°С.
Рулет готовий. Нарізаємо та їмо! Він виходить неймовірно ніжним і дуже смачним.
Такий рулет можна приготувати не лише на вечерю, а й подати на святковий стіл.
Смачного!