Соковиті, повітряні, рум’яні та дуже смачні біляші. Тісто готую з кефіру, не використовуючи дріжджі. Пиріжки «Простіше не придумаєш» – мій улюблений рецепт. Показую вам.
Інгредієнти:
тісто
начинка
Приготування:
У глибоку чашку викладаємо фарш, насипаємо подрібненої зеленої цибулі і дрібно порізаної цибулі. Насипаємо солі, чорного перцю і добре розмішуємо руками.
В іншу чашку вбиваємо яйця, додаємо солі, цукру та збиваємо за допомогою вінчика. Додаємо теплого кефіру та змішуємо. Наливаємо розтоплене вершкове масло і розмішуємо.
Висипаємо борошно, розпушувач і формуємо руками грудку.
Нарізаємо на маленькі шматочки та формуємо колобочки.
З колобочків формуємо коржі і викладаємо фарш.
Загортаємо коржі в «мішок», закріплюємо і злегка притискаємо.
Смажимо на розігрітій сковорідці на олії, з усіх боків до золотистого кольору.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…