Сьогодні поділюся рецептом смачного та ніжного сирного печива. За формою та смаком воно дуже нагадує “Берлінське”. Печиво ніжне та готується просто.
Інгредієнти:
Посипка:
Глазур:
Приготування:
У миску висипаю сир. Краще, якщо сир буде однорідний, можна перетерти його через сито. Додаю вершкове масло кімнатної температури, цукор, ванільний цукор та сіль. Перемішую.
Натираю в миску апельсинову цедру. Додаємо розпушувач та частину борошна. Перемішую лопаткою. Додаю решту борошна та замішую тісто.
Сирне тісто виходить м’яке. Його не варто забивати борошном.
Розділяю тісто на дві частини, загортаю в пакет і забираю в холодильник приблизно на пів години.
Охолоджене тісто, розкочую в пласт, завтовшки приблизно 3 мм.
Зверху посипаю цукром. По довгій стороні підгинаю тісто двічі. Потім підгинаю з іншого і складаю навпіл
Нарізаю брусок на невеликі шматочки 2,5 – 2,8 см. Підкладаю під брусок скребок для тіста, щоб гострий ніс не прорізав килимок
Заготовки викладаю на лист, трохи розправляю у них верх і притискаю хвостик. Виходить форма схожа на серце.
Ставлю печиво випікатися в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Час випікання 15-20 хвилин.
Для глазурі висипаю цукрову пудру і потроху додаю молоко. Добре перемішую.
Охолоджене печиво покриваю глазур’ю і залишаю до висихання. Висихає глазур приблизно півтори-дві години
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…