Найсмачніший корейський гуляш – ідеально підійде до будь-якого гарніру.
Готується страва досить просто, так що ви легко зможете приготувати і насолодитися цим делікатесом, порадувавши своїх рідних та близьких.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку відваріть до готовності рис. М’ясо відокремлюємо від реберних кісток, нарізаємо на шматочки і до смаку перчимо. Півкільцями нарізаємо цибулю і обсмажуємо до рум’яності на олії. М’ясо відправляємо на розігріту сковороду і додаємо зубчики часнику і за смаком чилі перчик. М’ясо зверху обпалюємо газовим пальником і додаємо чотири столові ложки соєвої пасти. Також до сковороди відправляємо дві столові ложки цукру, кунжутну олію, соус теріяки та соєвий соус. Наливаємо дві столові ложки яблучного оцту, додаємо обсмажену цибулю та наливаємо воду (практично повністю заливши м’ясо).
М’ясо тушкуємо до готовності на середньому вогні, накривши кришкою. Як тільки м’ясо приготується – наливаємо в сковороду розведений у воді крохмаль і перемішуємо. Тушкуємо ще буквально 1-2 хвилини і знімаємо сковороду з вогню. У глибоку тарілку викладаємо рис, щедро додаємо яловичий гуляш, прикрашаємо страву улюбленою зеленухою або зеленою цибулею.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…