Сьогодні я до вас з дуже простим рецептом листкових сирних булочок! Булочки готуються дуже просто з найпростіших інгредієнтів, а виходять дуже смачними, ароматними, пухнастими, листковими, і дуже смачними.
Інгредієнти:
Для прошарку:
Для змащення:
Приготування:
У миску відправляємо 180 г сиру, додаємо 80 г цукру, щіпку солі, ванілі, вливаємо 30 мл олії, одне яйце і добре все перемішаємо.
У чашу для просіювання борошна всипаємо 200 г борошна, 1 ч л розпушувача розмішуємо сухі інгредієнти і просіюємо в сирну масу, замішуємо тісто.
Тісто довго місити не треба, збираємо в кулю округляємо, викладаємо на стіл підпиленим борошном, накриваємо, даємо відпочити 5-10 хвилин.
Тісто повинно вийти м’яким, що злегка липне до рук.
Тісто відпочило, підмішуємо, і розкочуємо прямокутний пласт товщиною 3-4 мм.
Зверху пласт тіста змащуємо м’яким вершковим маслом, посипаємо цукровою пудрою та згортаємо в рулет.
Краї защипуємо, рулет підкочуємо та нарізаємо на шматочки довільної форми.
Укладаємо заготовки на деко, змащене олією або застелене пергаментом. Зверху заготовки змащуємо жовтком, попередньо розмішавши його з 1-2 ч л молока.
Ставимо випікатися у розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Готові булочки перекладаємо на ґрати і даємо трохи охолонути. Найсмачніші виходять булочки! Рекомендую приготувати!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…