Якщо у вас вдома без діла припадає пилом забута вафельниця, то обов’язково варто приготувати бельгійські вафлі за цим невигадливим рецептом. Особливих навичок, як і інгредієнтів, тут не потрібно. Можна сказати, що ця випічка з нічого, і такі вафлі легко приготувати нашвидкуруч, коли до чаю нічого подати, а гості вже тупцюють на порозі.
Інгредієнти:
Приготування:
Вершкове масло слід розтопити – можна скористатися мікрохвильовою піччю або методом водяної лазні. До масла додайте цукровий пісок.
Цукровий пісок підійде як звичайний, так і очеретяний. У другому випадку ваші вафлі отримають ненав’язливий карамельний аромат.
Також слід додати щіпку солі, щоб смак не вийшов занадто нудотним.
Добре перемішайте масу за допомогою вінчика. Жовтий колір яєчної маси повинен змінитись на білий.
Курячі яйця слід вимити та розбити в миску, до яєчної маси.
Додайте трохи розпушувача або соду, гашену оцтом. Це потрібно, щоб вафлі вийшли пишними та добре піднялися.
Борошно потрібно просіяти, наситивши таким чином його киснем, і додати масу.
Перемішайте тісто вінчиком до однорідного стану. Тісто має вийти за густотою приблизно як сметана.
Випікати слід вафлі в режимі, який є у вашій вафельниці. Спочатку вафельницю потрібно розігріти, а потім столовою ложкою викласти трохи тіста.
Випікати слід 3 хвилини – до стану середньої рум’яності вафель.
Подавати на стіл бельгійські вафлі слід, прикрасивши їх горіхами, свіжими ягодами – і навіть кулькою морозива.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…