Рецепти

Батон, запечений у духовці з м’ясом свинини та овочами: великий, ситний, гарячий бутерброд

Що для мене гарячий бутерброд? Для мене це ситна страва, якою можна швидко нагодувати свою родину чи друзів. А можна взяти його з собою на роботу як перекушування або навіть повноцінний обід – дивлячись який звичайно бутерброд – все залежить від начинки.

А можна приготувати його з вечора на сніданок – зранку залишиться лише розігріти його.

Ми вже звикли до таких бутербродів у батоні і готуємо їх не так вже й рідко – страва часом дуже рятує, коли не знаєш що приготувати на вечерю, або хочеться чогось смачненького)

Інгредієнти:

  • батон чи багет – 3 шт.
  • м’ясо (свинина) – 400 г
  • овочі заморожені (суміш горошку зеленого, квасолі та солодкого перцю) – 250 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • часник – 1-2 зубчики
  • сметана – 2 ст. л.
  • огірок маринований 4-5 шт.
  • сир твердий – 60-80 г
  • олія – для смаження
  • сіль, мелений перець та спеції – за смаком

Приготування:

Свинину нарізаємо брусочками – солимо, перчимо і посипаємо спеціями для м’яса. Перемішуємо. Якщо час дозволяє залишити м’ясо для маринування на 1-2 години.

Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, часник подрібнюємо.

Суміш овочів розморожуємо.

Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо м’ясо і смажимо його 15-20 хвилин.

До м’яса додаємо нарізану цибулю з часником і суміш овочів. Перемішуємо та продовжуємо обсмажувати ще близько 10 хвилин.

Тепер додайте сметану, розмішайте і тушкуйте 5-7 хвилин.

Начинка у нас готова. Тепер займемося батонами.

Відразу візьміть лист і застеліть його пекарським папером.

Батони розріжте вздовж на однакові половини. Виходять такі човники.

Частину м’якуша приберіть або примніть її всередину батона.

М’якуш потім можна підсушити, перемолоти, перемішати з улюбленими спеціями і ось вам панірувальні сухарі.

У кожну половинку батона викладіть однакову порцію начинки.

На начинку кружечки маринованих огірків.

Зверху посипте натертим на дрібній тертці твердим сиром.

Деко з бутербродами поставте в розігріту до 180 С духовку на 10-15 хвилин.

Ситні, соковиті, дуже смачні гарячі бутерброди у батоні з м’ясом свинини та овочами під сирною скоринкою готові! Пробуємо та пригощаємо своїх рідних та близьких!

Смачного!

Останні новини

Як стрімінгові платформи змінюють індустрію розваг

Вони пропонують глядачам безпрецедентний доступ до контенту, розширюючи можливості вибору та дозволяючи переглядати улюблені фільми…

Lida Lee шокувала оголеним образом у новому кліпі

Українська співачка Lida Lee, справжнє ім'я якої Лідія Скорубська, презентувала нову пісню під назвою "Зима…

Анна Трінчер відповіла, чи шкодує про шлюб з Волошиним

Українська співачка Анна Трінчер відверто відповіла на запитання про те, чи шкодує вона про шлюб…

Смачний бананово-полуничний смузі

Бананово-полуничний смузі — це ідеальний варіант для швидкого, смачного та поживного сніданку або перекусу. Завдяки…

Смачне адобо — тушкована свинина

Адобо – це традиційна страва філіппінської кухні, де свинина тушкується в соєвому соусі з оцтом…

Смачні сирні палички з халумі

Сирні палички з халумі – це чудова закуска з яскравим смаком та хрусткою скоринкою, яка…