Що для мене гарячий бутерброд? Для мене це ситна страва, якою можна швидко нагодувати свою родину чи друзів. А можна взяти його з собою на роботу як перекушування або навіть повноцінний обід – дивлячись який звичайно бутерброд – все залежить від начинки.
А можна приготувати його з вечора на сніданок – зранку залишиться лише розігріти його.
Ми вже звикли до таких бутербродів у батоні і готуємо їх не так вже й рідко – страва часом дуже рятує, коли не знаєш що приготувати на вечерю, або хочеться чогось смачненького)
Інгредієнти:
Приготування:
Свинину нарізаємо брусочками – солимо, перчимо і посипаємо спеціями для м’яса. Перемішуємо. Якщо час дозволяє залишити м’ясо для маринування на 1-2 години.
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, часник подрібнюємо.
Суміш овочів розморожуємо.
Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо м’ясо і смажимо його 15-20 хвилин.
До м’яса додаємо нарізану цибулю з часником і суміш овочів. Перемішуємо та продовжуємо обсмажувати ще близько 10 хвилин.
Тепер додайте сметану, розмішайте і тушкуйте 5-7 хвилин.
Начинка у нас готова. Тепер займемося батонами.
Відразу візьміть лист і застеліть його пекарським папером.
Батони розріжте вздовж на однакові половини. Виходять такі човники.
Частину м’якуша приберіть або примніть її всередину батона.
М’якуш потім можна підсушити, перемолоти, перемішати з улюбленими спеціями і ось вам панірувальні сухарі.
У кожну половинку батона викладіть однакову порцію начинки.
На начинку кружечки маринованих огірків.
Зверху посипте натертим на дрібній тертці твердим сиром.
Деко з бутербродами поставте в розігріту до 180 С духовку на 10-15 хвилин.
Ситні, соковиті, дуже смачні гарячі бутерброди у батоні з м’ясом свинини та овочами під сирною скоринкою готові! Пробуємо та пригощаємо своїх рідних та близьких!
Смачного!
Вони пропонують глядачам безпрецедентний доступ до контенту, розширюючи можливості вибору та дозволяючи переглядати улюблені фільми…
Українська співачка Lida Lee, справжнє ім'я якої Лідія Скорубська, презентувала нову пісню під назвою "Зима…
Українська співачка Анна Трінчер відверто відповіла на запитання про те, чи шкодує вона про шлюб…
Бананово-полуничний смузі — це ідеальний варіант для швидкого, смачного та поживного сніданку або перекусу. Завдяки…
Адобо – це традиційна страва філіппінської кухні, де свинина тушкується в соєвому соусі з оцтом…
Сирні палички з халумі – це чудова закуска з яскравим смаком та хрусткою скоринкою, яка…