Нове

Батон, запечений у духовці з м’ясом свинини та овочами: великий, ситний, гарячий бутерброд

Що для мене гарячий бутерброд? Для мене це ситна страва, якою можна швидко нагодувати свою родину чи друзів. А можна взяти його з собою на роботу як перекушування або навіть повноцінний обід – дивлячись який звичайно бутерброд – все залежить від начинки.

А можна приготувати його з вечора на сніданок – зранку залишиться лише розігріти його.

Ми вже звикли до таких бутербродів у батоні і готуємо їх не так вже й рідко – страва часом дуже рятує, коли не знаєш що приготувати на вечерю, або хочеться чогось смачненького)

Інгредієнти:

  • батон чи багет – 3 шт.
  • м’ясо (свинина) – 400 г
  • овочі заморожені (суміш горошку зеленого, квасолі та солодкого перцю) – 250 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • часник – 1-2 зубчики
  • сметана – 2 ст. л.
  • огірок маринований 4-5 шт.
  • сир твердий – 60-80 г
  • олія – для смаження
  • сіль, мелений перець та спеції – за смаком

Приготування:

Свинину нарізаємо брусочками – солимо, перчимо і посипаємо спеціями для м’яса. Перемішуємо. Якщо час дозволяє залишити м’ясо для маринування на 1-2 години.

Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, часник подрібнюємо.

Суміш овочів розморожуємо.

Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо м’ясо і смажимо його 15-20 хвилин.

До м’яса додаємо нарізану цибулю з часником і суміш овочів. Перемішуємо та продовжуємо обсмажувати ще близько 10 хвилин.

Тепер додайте сметану, розмішайте і тушкуйте 5-7 хвилин.

Начинка у нас готова. Тепер займемося батонами.

Відразу візьміть лист і застеліть його пекарським папером.

Батони розріжте вздовж на однакові половини. Виходять такі човники.

Частину м’якуша приберіть або примніть її всередину батона.

М’якуш потім можна підсушити, перемолоти, перемішати з улюбленими спеціями і ось вам панірувальні сухарі.

У кожну половинку батона викладіть однакову порцію начинки.

На начинку кружечки маринованих огірків.

Зверху посипте натертим на дрібній тертці твердим сиром.

Деко з бутербродами поставте в розігріту до 180 С духовку на 10-15 хвилин.

Ситні, соковиті, дуже смачні гарячі бутерброди у батоні з м’ясом свинини та овочами під сирною скоринкою готові! Пробуємо та пригощаємо своїх рідних та близьких!

Смачного!

Нове

Популярне