Тушкуємо баклажани з грибочками і часником. Для цього використовуємо цілі печериці невеликого розміру. До основних компонентів додаємо додаткові овочі – цибулю, перець і помідори. Велика кількість часнику своїм запахом і смаком наскрізь просочує всі овочі, роблячи блюдо пікантним і ароматним. Таке рагу з сезонними овочами та грибами завжди буде доречне на столі, його можна подати, як теплим, так і холодним.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани наріжте часточками, присипте сіллю, перемішайте, дайте постояти 10 хвилин, щоб овоч пустив сік.
Баклажани обсмажте в олії в окремій сковороді до готовності приблизно 7-10 хвилин.
Цибулю наріжте дрібними кубиками, обсмажте до напівпрозорості в олії. До цибулі додайте солодкий перець, нарізаний смужками. Овочі смажте 5 хвилин до м’якості.
Дрібні гриби ретельно вимийте, обсмажте їх в цілому вигляді 3 хвилини, злегка посоліть.
Всі смажені овочі перекиньте в сковороду до грибів, перемішайте.
Помідори наріжте дрібними кубиками, додайте до основного складу. У цей момент присипте суміш спеціями, додайте подрібнений часник.
Суміш тушкуйте на невеликому вогні близько 5-8 хвилин. Помідори пустять досить соку, тому воду при тушкуванні додавати не потрібно.
За кілька хвилин до кінця процесу всипте рубану зелень, перемішайте.
Готову страву перекладіть в тарілку, подайте до столу.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…