Цей рецепт овочів у подвійному соусі вже давно у списку моїх улюблених сезонних закусок. У сезон готую часто, виходить смачно, а готується просто.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани очищаю від шкірки (це для того, щоб страва вийшла ще ніжніша).
Нарізаю кубиками, солю, трохи перемішую і даю постояти 5 хвилин.
Баклажани набік, тепер треба перець болгарський нарізати соломкою.
Два помідори натерти на дрібній тертці та додати пару зубчиків часнику.
Баклажани промити та просушити паперовими рушниками. Відправляємо їх у сковороду з невеликою кількістю олії. Смажимо на середньому вогні до рум’яності. За бажанням можна додати перець за смаком.
Баклажани прибрати зі сковороди.
Додати 1 столову ложку олії та обсмажити перець хвилини 2.
Перець прибрати. У сковороду відправити помідори та часник тушкувати 5 хвилин.
Додати сіль, цукор, перець, базилік, тушкувати ще 2 хвилини, і смачний соус готовий.
У сметану видавити часник до смаку, додати зелень, перемішати.
Сметанний соус відправити на дно миски, в якій збиратимете закуску. На сметанний соус викладаємо баклажани.
Далі додати перець та томатний соус. Даємо настоятися та подаємо до столу. За бажанням зверху викладаємо будь-яку зелень.
Смачного.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…