Баклажани популярні у всіх кухнях світу, чого тільки з них не готують, і ікру і закуски і в гарячі страви додають. Я хочу запропонувати вам баклажани тушковані в сметані з цибулею та часником, а в холодному вигляді як салат. Страва дуже смачна, ніжна і ароматна. Готовиться дуже швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани ріжу не дрібно, солю їх і даю постояти 15 хвилин, щоб пішла гіркота, потім промиваю під холодною водою і даю добре стекти воді.
Обсмажую баклажани на сковороді з олією на середньому вогні 5 хвилин, помішуючи.
Подрібнюю цибулю і додаю в баклажани, тушу до готовності цибулі.
Подрібнюю часник і відправляю до баклажанів, тушу ще пару хвилин, помішуючи, потім додаю сметану 15%, додаю сіль, чорний мелений перець і тушу 5 хвилин накривши кришкою на повільному вогні.
При подачі до столу посипаю порізаною зеленню кропу.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…