Баклажани популярні у всіх кухнях світу, чого тільки з них не готують, і ікру і закуски і в гарячі страви додають. Я хочу запропонувати вам баклажани тушковані в сметані з цибулею та часником, а в холодному вигляді як салат. Страва дуже смачна, ніжна і ароматна. Готовиться дуже швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани ріжу не дрібно, солю їх і даю постояти 15 хвилин, щоб пішла гіркота, потім промиваю під холодною водою і даю добре стекти воді.
Обсмажую баклажани на сковороді з олією на середньому вогні 5 хвилин, помішуючи.
Подрібнюю цибулю і додаю в баклажани, тушу до готовності цибулі.
Подрібнюю часник і відправляю до баклажанів, тушу ще пару хвилин, помішуючи, потім додаю сметану 15%, додаю сіль, чорний мелений перець і тушу 5 хвилин накривши кришкою на повільному вогні.
При подачі до столу посипаю порізаною зеленню кропу.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…