Ці баклажани подаю як другу страву або як гарячу закуску. Виходить ніжна, соковита, ароматна і дуже смачна страва. Принцип приготування дуже простий. Використовую один спосіб, щоб баклажани швидко приготувалися в духовці, стали ніжними, але добре тримали форму.
Інгредієнти:
Приготування:
Частину баклажанів з боків зрізаємо і середину розрізаємо навпіл. Виходять товсті скибочки. Залишки баклажанів нарізаю на кубики, обсмажую, з’єдную з соковитими овочами і виходить смачний салат.
Скибочки баклажанів відправляємо в гарячу олію (2 ст. л.) в сковороду і обсмажуємо тільки з одного боку.
Форму змащуємо залишками олії, розміщуємо скибочки баклажанів обсмаженою стороною вгору, посипаємо сіллю і меленим перцем.
Змащуємо баклажани майонезом (можна замінити на сметану).
Помідори нарізаємо кружечками і викладаємо на баклажани.
Щоб додати страві цікавий смак, додаю ще оливки. Нарізаємо оливки кружечками і викладаємо на помідори. Доповнюємо меленим перцем.
Посипаємо овочі натертим сиром і ставимо в розігріту духовку при 180 градусах на 15 хвилин. Сулугуні можна замінити на будь-який твердий сир.
Готові баклажани по-французьки виймаємо і відразу посипаємо сушеним орегано (дає прекрасний смак і аромат). Баклажани, обсмажені тільки з одного боку, швидко готуються в духовці і добре тримають форму.
Баклажани перекладаємо на тарілку і відразу подаємо на стіл в якості другої страви або як гарячу закуску. Баклажани, помідори, оливки, сир, орегано – це неймовірно смачно і ароматно.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…