Такі реберця виходять дуже м’якими, соковитими, ароматними і пікантними. Ви можете їх зробити на вечерю, свято або пікнік – на грилі.
Реберця промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо на порції.
Цибулю ріжемо півкільцями і додаємо до м’яса. Також додаємо сіль, перець, спеції, гірчицю, наливаємо пиво і все добре перемішуємо.
Зверху на м’ясо ставимо тарілку, на неї – гніт і залишаємо таким чином на 1 – 2 години.
Викладаємо реберця з цибулею в форму, запікаємо при 200 градусах до готовності.
Порада: якщо ви вирішите зробити це блюдо на грилі, тоді при обсмажуванні реберець, періодично поливайте маринадом з пивом – так м’ясо буде соковите і ароматне. Якщо вам подобається контраст в смаку, додайте в маринад ще столову ложку меду – буде багатий аромат і смак. Таким чином можна запікати не тільки реберця, але і будь-яке інше м’ясо, наприклад – курячі стегна і ніжки, крильця. Смачно виходить і в духовці, і на грилі і просто на багатті.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…