Такі реберця виходять дуже м’якими, соковитими, ароматними і пікантними. Ви можете їх зробити на вечерю, свято або пікнік – на грилі.
Реберця промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо на порції.
Цибулю ріжемо півкільцями і додаємо до м’яса. Також додаємо сіль, перець, спеції, гірчицю, наливаємо пиво і все добре перемішуємо.
Зверху на м’ясо ставимо тарілку, на неї – гніт і залишаємо таким чином на 1 – 2 години.
Викладаємо реберця з цибулею в форму, запікаємо при 200 градусах до готовності.
Порада: якщо ви вирішите зробити це блюдо на грилі, тоді при обсмажуванні реберець, періодично поливайте маринадом з пивом – так м’ясо буде соковите і ароматне. Якщо вам подобається контраст в смаку, додайте в маринад ще столову ложку меду – буде багатий аромат і смак. Таким чином можна запікати не тільки реберця, але і будь-яке інше м’ясо, наприклад – курячі стегна і ніжки, крильця. Смачно виходить і в духовці, і на грилі і просто на багатті.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…