Таке печиво виходить ароматним, розсипчастим та дуже смачним! Готується на швидку руку і дуже легко.
Інгредієнти:
Для прикраси (за бажанням):
Приготування:
У велику тарілку викладаємо розм’якшене вершкове масло, додаємо цукор і змішуємо віночком.
Додаємо яйце, ванілін на свій смак і знову перемішуємо.
Просіюємо борошно з розпушувачем та перемішуємо лопаткою.
Викладаємо по столовій ложці тіста на лист, застелений папером для випічки і зверху трохи притискаємо долонькою. Випікаємо п’ятнадцять хвилин, при температурі 180 градусів.
На водяній бані розтоплюємо молочний шоколад і за допомогою віночка розбризкуємо на печиво шоколад.
Подрібнюємо горіхи та посипаємо зверху на печиво.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…