Смачний та простий сніданок, який подобається всім!
Інгредієнти:
Цибуля – 1/2 штуки
Морква – 1 штука
Капуста молода – 150 г
Солодкий перець – 1/2 штуки
Сіль, чорний мелений перець – на свій смак
Яйця – 3 штуки
Петрушка – за смаком
Сир – 2 шматочки
Приготування:
Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо дрібно нарізану цибулю. Потім викладаємо натерту на великій терці моркву, перемішуємо. Викладаємо дрібно нарізаний солодкий перець, змішуємо.
Викладаємо нашатковану молоду капусту, перемішуємо. Солимо, перчимо і добре перемішуємо.
Перекладаємо в тарілку і даємо охолонути. Потім всипаємо подрібнену петрушку, яйця і добре перемішуємо.
У розігріту сковороду з олією вливаємо яєчну суміш. Розрівнюємо та готуємо на повільному вогні під закритою кришкою (1-2 хвилини).
Потім зверху викладаємо сир і складаємо навпіл омлет. Готуємо ще 1-2 хвилини під закритою кришкою.
Смачного!