Відмінний варіант ситного сніданку, перекушування або навіть легкої вечері. Тісто настільки непримхливе, що його можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику на добу.
Інгредієнти:
Приготування:
500 г кабачків натерти на великій тертці. Збити 2 яйця і додати в кабачки.
Натерти на дрібній тертці 1 цибулину. Додати за смаком сіль та чорний мелений перець. 300 мл молока, 250 г борошна. Усе перемішуємо до однорідної консистенції.
Змастити сковороду олією. Коли сковорода нагрілася, викласти тісто. Смажимо по кілька хвилин із кожного боку.
Поки смажиться, натріть 150 грамів сиру, додамо кріп і перемішаємо. Начинка для млинця готова.
Викласти начинку на млинець і скласти навпіл. Трохи обсмажити.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…