Дорогі друзі пропоную приготувати ніжні та апетитні еклери з червоною рибкою. Еклерчики з незвичайною начинкою стануть окрасою будь-якого святкового столу.
Обов’язково приготуйте цей делікатес і порадуйте себе та гостей незабутньою смакотою.
Інгредієнти:
Приготування:
У розігрітий сотейник наливаємо воду і додаємо вершкове масло. Слідом насипаємо цукор, сіль і додаємо борошно. Все добре вимішуємо силіконовою лопаткою і відправляємо в чашу тістоміса. Розбиваємо 4 яйця і все добре вимішуємо. Тісто перекладаємо в пекарський мішок і на пергаменті формуємо невеликі еклери. Деко з еклерами відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Поки запікаються еклери – приготуємо до них начинку. Шматочками нарізаємо малосольну нерку, відправляємо в чашу блендера, додаємо сир. Все пробиваємо в однорідну масу та перекладаємо в пекарський мішок. Начинкою наповнюємо апетитні еклери і подаємо всю цю пишність до столу.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…