Дорогі друзі пропоную приготувати ніжні та апетитні еклери з червоною рибкою. Еклерчики з незвичайною начинкою стануть окрасою будь-якого святкового столу.
Обов’язково приготуйте цей делікатес і порадуйте себе та гостей незабутньою смакотою.
Інгредієнти:
- Борошно – 150 г
- Яйця – 4 шт
- Масло вершкове – 100 г
- Вода – 250 мл
- Цукор – 10 г
- Сіль – 2 г
- Сир (несолений) – 150-200 г
- Нерка малосольна – 250 г
Приготування:
У розігрітий сотейник наливаємо воду і додаємо вершкове масло. Слідом насипаємо цукор, сіль і додаємо борошно. Все добре вимішуємо силіконовою лопаткою і відправляємо в чашу тістоміса. Розбиваємо 4 яйця і все добре вимішуємо. Тісто перекладаємо в пекарський мішок і на пергаменті формуємо невеликі еклери. Деко з еклерами відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Поки запікаються еклери – приготуємо до них начинку. Шматочками нарізаємо малосольну нерку, відправляємо в чашу блендера, додаємо сир. Все пробиваємо в однорідну масу та перекладаємо в пекарський мішок. Начинкою наповнюємо апетитні еклери і подаємо всю цю пишність до столу.
Смачного!