Свіжість цього салату, приготовленого з пекінської капусти, точно сподобається вашим рідним та гостям. Він дуже соковитий і неймовірно смачний.
Інгредієнти:
- 150 г пекінської капусти;
- 1 свіжий огірок;
- 100 грамів копченої ковбаси;
- зелень кропу до смаку;
- 1-2 столові ложки сметани;
- 1 столова ложка майонезу;
- 1 чайна ложка готове насіння гірчиці;
- 1 столова ложка соєвого соусу.
Приготування:
Беру зручний посуд і нарізаю пекінську капусту, соломкою. Далі нарізаю свіжий огірок соломкою. Потім напівкопчена ковбаса, також нарізаю соломкою.
З’єдную інгредієнти і додаю дрібно різаний кріп.
Готую заправку для салату.
Змішую сметану, можна будь-яку процентність, це не принципово. Далі додаю майонез, насіння гірчиці, густий устричний соус, тут соєвий соус також можна будь-який і перемішуємо.
Заправляємо наш салат приготованою заправкою. І добре перемішую.
Все готове і подаю на стіл.