Сьогодні я хочу запропонувати приготувати запіканку з печінки та капусти. Простий та недорогий рецепт.
Інгредієнти:
- печінка куряча 500-600 г
- манна крупа 100 г
- молоко 120 г
- цибуля 2-3 шт.
- морква 1 шт.
- капуста 200-300 г
- твердий сир 100 г
- сіль, перець за смаком
- олія для обсмажування
- панірувальні сухарі
Приготування:
Курячу печінку 500-600 г промиваємо, видаляємо все зайве і перемелюємо в блендері.
Викладаємо в миску. Сюди додаємо сіль, перець за смаком, манну крупу та молоко по пів склянки. Все перемішуємо. Залишаємо хвилин на 30-40.
Цибулю 2-3 шт. дрібно нарізаємо. Морква 1 шт. натираємо на великій тертці. Молоду капусту 200-300 г нарізаємо соломкою.
Обсмажуємо цибулю з морквою до готовності.
Додаємо туди капусту, сіль та перець за смаком і буквально обсмажуємо ще 1 хвилину.
Форму змащуємо рослинною олією і обсипаємо панірувальними сухарями.
Викладаємо половину печінкової маси.
Потім викладаємо начинку і зверху печінкову масу, що залишилася.
Запікаємо хвилин 20 за 180°С. Потім дістаємо з духовки та посипаємо натертим сиром 100 г і запікаємо ще хвилин 25-30.
Наша запіканка готова. Смачного!