Нове

Це неймовірно смачно: запіканка з печінки та капусти

Сьогодні я хочу запропонувати приготувати запіканку з печінки та капусти. Простий та недорогий рецепт.

Інгредієнти:

  • печінка куряча 500-600 г
  • манна крупа 100 г
  • молоко 120 г
  • цибуля 2-3 шт.
  • морква 1 шт.
  • капуста 200-300 г
  • твердий сир 100 г
  • сіль, перець за смаком
  • олія для обсмажування
  • панірувальні сухарі

Приготування:

Курячу печінку 500-600 г промиваємо, видаляємо все зайве і перемелюємо в блендері.

Викладаємо в миску. Сюди додаємо сіль, перець за смаком, манну крупу та молоко по пів склянки. Все перемішуємо. Залишаємо хвилин на 30-40.

Цибулю 2-3 шт. дрібно нарізаємо. Морква 1 шт. натираємо на великій тертці. Молоду капусту 200-300 г нарізаємо соломкою.

Обсмажуємо цибулю з морквою до готовності.

Додаємо туди капусту, сіль та перець за смаком і буквально обсмажуємо ще 1 хвилину.

Форму змащуємо рослинною олією і обсипаємо панірувальними сухарями.

Викладаємо половину печінкової маси.

Потім викладаємо начинку і зверху печінкову масу, що залишилася.

Запікаємо хвилин 20 за 180°С. Потім дістаємо з духовки та посипаємо натертим сиром 100 г і запікаємо ще хвилин 25-30.

Наша запіканка готова. Смачного!

Нове

Популярне