Простий, легкий та смачний весняний салат із редису з огірком та яйцем без майонезу хочу запропонувати вам внести до меню. Його можна подавати як доповнення до основної страви або як самостійну вечерю.
Готується такий салат буквально за 5 хвилин, а виглядає красиво та апетитно.
Інгредієнти:
- Редиска – 200 г
- Огірки -3 шт.
- Яйця – 4 шт.
- Петрушка, кріп – 10 г
- Зелена цибуля – 30 г
- Сметана – 2 ст.л.
- Гірчиця – 1 ч.л.
- Лимонний сік – 1 ч.л.
- Сіль, перець – за смаком
Приготування:
Редиску миємо і нарізаємо на невеликі шматочки. Огірки нарізаємо дрібним кубиком.
Відварені яйця дрібно нарізаємо і додаємо в салат.
Петрушку, кріп та зелену цибулю дрібно нарізаємо і додаємо в салат.
Тепер готуємо заправлення. У мисці з’єднуємо сметану, гірчицю та сік лимона.
Заправляємо салат. На смак додаємо сіль, перець і перемішуємо.
Беремо 4 листи пекінської капусти та відрізаємо зелену частину.
Укладаємо листя пекінської капусти на тарілку, а центр викладаємо салат. Салат вийшов навесні свіжим і легким.
Смачного!