Нове

У магазині такий точно не знайти: найніжніший пиріг до чаю, смачніший і простіший будь-якого торта

Пиріг виходить повітряним, ніжним і дуже смачним! При цьому готується швидко та зовсім не складно.

Інгредієнти:

  • Яєчних жовтків – 3 штуки
  • Цукрового піску – 100 грамів
  • Лимонної цедри
  • Борошна – 250 грамів
  • М’якого вершкового масла – 100 грамів
  • Розпушувача – 1 чайну ложку
  • Яєчних білків – 3 штуки
  • Класичного йогурту – 425 грамів
  • Цукрового піску – 80 грамів
  • Борошна – 50 грамів
  • Цукрової пудри – посипати наприкінці

Приготування:

У глибоку чашку викладаємо яєчні жовтки. Насипаємо цукровий пісок, додаємо цедру лимона і добре все розмішуємо.

Додаємо борошно, м’яке вершкове масло, розпушувач і розмішуємо, зібравши тісто в комок. Розрізаємо на дві частини, загортаємо в плівку та охолоджуємо в холодильнику 30 хвилин.

В окремій чашці збиваємо яєчні білки до білої маси.

В іншу чашку виливаємо йогурт, додаємо цукровий пісок та розмішуємо. Всипаємо борошно і розмішуємо.

Вкладаємо поступово яєчні білки та розмішуємо.

У форму 24 см розрівнюємо одну частину тіста, зробивши бортики.

Викладаємо начинку і зверху натираємо на великій тертці другу частину тіста. Запікаємо 35 хвилин, при 180 градусах.

Готову випічку присипаємо цукровою пудрою.

Нове

Популярне