Сьогодні хочу запропонувати Вам розкішний рецепт грибочків на сковороді. Готуються дуже просто, швидко і без зайвих проблем. Виходять ароматні та дуже-дуже смачні! Дуже рекомендую всім скуштувати!
Інгредієнти:
- Шампіньйонів – 500 грамів
- Рослинної олії – для смаження
- Вершкового масла – 30 грамів
- Цибуля ріпчаста – 1 штуку
- Солі та чорного – на свій смак
- Часнику – 2 зубчики
- Петрушки – пучок
- Яблучного оцту – 1/2 столової ложки
Приготування:
Не великі печериці нарізаємо навпіл і викладаємо на розігріту сковороду з олією.
Злегка обсмажуємо та викладаємо шматочок вершкового масла, розмішуємо.
Цибулю нарізаємо чверть кільцями. Обсмажуємо грибочки до золотистості та викладаємо нарізану цибулю, смажимо до м’якості.
Часник дрібно нарізаємо та відправляємо у сковороду. Додаємо сіль, чорний мелений перець та перемішуємо.
Наливаємо яблучного оцту, розмішуємо. Посипаємо подрібненою петрушкою та подаємо на стіл.
Смачного!