Нове

Модний нюдовий манікюр 2023: для відданих шанувальників мінімалізму

Назва манікюру говорить сама за себе: покриття має нагадувати перламутрове сяйво перлів. При цьому варіантів виконання існує безліч. Перший — найпростіший і, мабуть, найпопулярніший — буквально перетворити нігті на перлини. Для цього їх необхідно покрити напівпрозорим білим лаком, а потім нанести спеціальне перлинне втирання. Її відрізняють дуже дрібні блискучі частки і делікатне сяйво – прямо як у справжніх перлів.

 

Нюдовий дизайн

Вибираючи манікюр на кожен день, ми швидше віддамо перевагу нюдовим відтінкам. По-перше, це практично. Покриття завжди виглядає доречно і не вибивається із загального образу. По-друге, нюдові відтінки на нігтях завжди виглядають дорого і візуально роблять руки молодшими. Єдиний мінус – однотонне покриття швидко набридає. І якщо до яскравих кольорів ви поки не готові, пропонуємо зробити той самий нюдовий манікюр, але з дизайном.

 

“Ванільне морозиво”

Базовий нюд, хоч і має багато відтінків, досить швидко набридає. Тоді на допомогу приходять менш очевидні, але такі ж універсальні кольори. Один із таких кольорів став справжнім хітом цього сезону. Звичайно ж, ми говоримо про колір ванільного морозива. Ніжний кремовий відтінок, що нагадує за кольором ванільний пломбір, легко впишеться в будь-який манікюр. Найпростіший варіант – це однотонне покриття. Відтінок підкреслить красу рук, а якщо вибрати правильну форму нігтів, візуально подовжить пальці. Головна перевага кольору ванільного морозива у його універсальності.

 

Відтінки, які замінять класичний нюд

Якщо нюдовий манікюр набрид, існує безліч інших відтінків, які виглядають не менш мінімалістично, але набагато оригінальніше. Ми вибрали вісім із них. За великим рахунком, замінити нюд можуть відтінки лише двох кольорів – рожевого та коричневого. Якщо вам ближче перший, вибирайте будь-який з лаків, який не здається вам надто яскравим. Це може бути колір ніжно-рожевої півонії, запорошеної троянди або запеченого лосося. Варіантів маса: холодні тони виглядатимуть яскравішими, а теплі — натуральнішими.

 

Bubble gloss

Цього сезону знайшовся по-справжньому літній тренд, який, напевно, порадує мінімалістів, і ім’я йому — bubble gloss. Ви коли-небудь спостерігали за тим, як дитячі мильні бульки переливаються всіма відтінками веселки на сонці? Саме цей голографічний блиск ми пропонуємо відтворити на нігтях цього літа. Розповідаємо, у чому секрет цього незвичайного манікюру.

 

Невидимий френч

Шанувальникам яскравих дизайнів напевно сподобається кольоровий або з малюнком французький манікюр, а ось вірним шанувальникам мінімалізму — «невидимий». Цей дизайн став неймовірно популярним на просторах TikTok, а зараз сподобався багатьом зірковим модницям. У чому відмінність «невидимого» френча від будь-якого іншого – інтенсивність покриття кінчика. Зазвичай саме на нього припадає акцент – чи він білосніжний, кольоровий або з принтом. Тут все навпаки.

 

«Полуничне молоко»

Минулої осені велику популярність серед шанувальників завоював «молочний» манікюр. Ідея виконання його є максимально простою. Нігті покриваються напівпрозорим білим лаком – і саме прозорість у поєднанні з відтінком робить його схожим на молоко, звідси й назва. У випадку з «полуничним молоком» сенс все той же. Просто у напівпрозорого лаку тепер має бути яскраво виражений рожевий відтінок. Виглядає такий дизайн натурально, але з ним руки виглядають набагато доглянутіше, ніж якби ви вирішили залишити нігті без покриття.

Нове

Популярне