Нове

Готуємось до літнього сезону: стильні сумки білого кольору 2023

На календарі середина травня, а це означає, що настав час оновити колекцію літніх сумок білою новинкою. У даній публікації ми розповімо, на які моделі світлих сумок варто звернути увагу.

Каркасна сумка невеликого розміру з брендованим принтом на довгому ремінці. Родзинкою цієї сумки є прозорі вставки та золота фурнітура.

Класика у поєднанні з мінімалізмом – тандем, який ніколи не вийде з моди. Перед вами базовий клатч, виготовлений з білої текстурованої шкіри з короткою ручкою та довгим практичним ремінцем.

Для літнього гардеробу чудово підійде світлий каркасний клатч із контрастною фурнітурою. Такого плану сумка гармонійно впишеться у повсякденні та модні святкові аутфіти.

Світлий клатч із золотою фурнітурою виглядає святково і модно, його сміливо можна комбінувати, як із однотонними, так і принтованими вбраннями.

Перед вами ще один тренд – це біла сумка з контрастними абстрактними зображеннями. Яскраві ручки та виразна фурнітура – чудова прикраса літніх сумочок.

Сумки та клатчі з шовковими хустками – черговий тренд літнього сезону, який допоможе урізноманітнити образи, наповнивши їх стилем та вишуканістю.

Гуру моди рекомендують поповнити колекцію літніх сумок моделями незвичайної форми. Вони допоможуть навіть повсякденні нудні образи зробити цікавішими та різноманітнішими.

Стьобаний клатч білого кольору із золотою фурнітурою – тренд, який уже не перший рік на піку популярності. Ви тільки подивіться, як подібного плану сумка стильно виглядає з громіздкими кросівками.

Ще один чарівний тренд літа 2023 – це сумка з перлинними вставками, а також модель повністю виконана з перлів. Такі моделі ідеально впишуться у святкові та вечірні образи.

Шкіряний клатч із брендованим принтом у лаконічному виконанні стане ідеальною моделлю на кожен день.

Нове

Популярне