Пухнаста, висока, повітряна і смачна шоколадна випічка! Приготувати просто, з мінімальних і недорогих продуктів. Дуже всім рекомендую спробувати!
Інгредієнти:
- Яєць курячих – 4 штуки
- Солі – щіпку
- Соняшникової олії – 130 мілілітрів
- Класичного йогурту – 150 г
- Какао-порошку – 3 столові ложки
- Борошна – 180 г
- Розпушувача – 15 г
- Вершків – 200 мілілітрів
- Темного шоколаду – 100 г
Приготування:
У ємність розбиваємо яйця, засипаємо цукровим піском, додаємо солі і змішуємо міксером, наливаючи олію.
Додаємо класичного йогурту, продовжуємо змішувати.
Додаємо какао-порошок, борошно та розпушувач, змішуємо.
Виливаємо у форму і прибираємо в розігріту до 180 градусів духовку – на 40 хвилин.
Вершки виливаємо в маленьку каструльку, додаємо подрібнений шоколад і варимо до розтанення шоколаду.
У готовій випічці робимо проколи дерев’яною шпажкою і виливаємо суміш із вершків (залишивши трохи).
Перевертаємо догори дном та поливаємо залишками суміші.
Смачного!